Початок літа асоціюється у всіх з початком сезону відпусток. МЕРІ підготував для вас добірку косметичних засобів, які знадобляться у подорожі, але не займуть багато місця у вашому багажі, пише український жіночий журнал Мері.

Така маска може вам знадобитися, щоб відновити шкіру особи після перельоту. Спеціальна формула кошти миттєво повертає шкірі її природне сяйво і блиск. Приблизна вартість - 23 грн.

Відновлююча маска для шкіри навколо очей від л'етуаль

Маска нормалізує мікроциркуляцію крові, тим самим зменшує темні круги і знімає набряклість під очима. Приблизна вартість - 47 грн.

Зволожуюча маска для обличчя Bon Voyage Agiotage від л'етуаль

Засіб миттєво зволожує шкіру, відновлює гідроліпідний бар'єр. Формула маски спеціально розроблена для зволоження, відновлення і додання сяйва шкірі обличчя. У складі присутній екстракт алое, який інтенсивно зволожує шкіру і надає їй здоровий вигляд. Приблизна вартість - 18 грн.

Скраб для тіла з розігріваючим ефектом від GUAM

Засіб відмінно скрабирует і полірує шкіру. У результаті ваша шкіра стане більш пружною і гладкою, як шовк. Саші обсягом 70 мл вистачить на 2-3 використання. Приблизна вартість - 104 грн.

Набір для тіла «Оксамитовий догляд» від Caudalie

Такий набір відмінно підходить для відпустки. У нього входить все необхідне: вишукане масло для тіла (50 мл), гель для душу (75 мл) і божественний скраб для тіла (50 мл). Приблизна вартість - 298 грн.

Набір засобів з косметичкою Мигдаль від l'occitane

Ще один прекрасний набір з мініатюрами для тіла пропонує марка l'occitane. У складі набору - мило (100 г), олія для душа (75 мл), масло для тіла (15 мл), молочко для тіла (6 мл), масажер, крем для рук (10 мл) і косметичка. Вартість уточнюйте.

Термальна вода від Avene

Найпопулярніша термальна вода від марки Avene доступна в обсязі 50 мл За допомогою термальної води ви можете освіжати обличчя протягом дня, зволожувати тіло або використовувати засіб в якості тоніка для обличчя. Приблизна вартість - 70 грн.

Дорожній набір сироваток лосьйонів для тіла від Hempz

Найсмачніші засоби для тіла доступні у продажу в обсязі travel-size (по 65 мл). У наборі лосьйон для тіла «Апельсиновий Кекс», лосьйон для тіла «Ванільне Крем-Брюле», лосьйон для тіла «Полуничний Чізкейк», Лосьйон для тіла «Солодкий Лимон». Вартість уточнюйте.

Набір для жирної та комбінованої шкіри від Vigor Cosmetics Naturelle

Відмінний набір для власниць жирної або комбінованої шкіри від української марки Vigor. У наборі наступні мініатюри: суфле-мило "Женьшень" для глибокого очищення шкіри обличчя (50 мл), тонік антистресовий "Лаймова вода з алое віра" (100 мл), ліфтингова антистресова маска "Лавандова" (50 мл) і матуючий крем для обличчя "Жожоба" (5 мл). Приблизна вартість - 496 грн.

Набір для обличчя «Зволоження» від Ella Bache

Зволоження - запорука краси шкіри будь-якого типу, тому цей набір мініатюр у відпустці стане в нагоді всім. У складі набору: вода для особи 3 в 1 (60 мл), ніжний відлущуючий гель (15 мл), відновлюючий пом'якшувальний крем-оксамит для особи (30 мл), інтенсивно відновлюючий бальзам для обличчя (3 мл), ультра-живильний крем для повік (3 мл) та косметичка. Приблизна вартість - 370 грн.

Дорожній набір з сонцезахисними засобами для волосся від Schwarzkopf

Захищати від сонячних променів необхідно не тільки шкіру, але і волосся. Дорожній набір від Schwarzkopf зібраний як раз для цих цілей. У складі - шампунь (100 мл), спрей-кондиціонер (100 мл) і маска для волосся (100 мл). Приблизна вартість - 233 грн.

Набір для волосся Macadamia Natural Oil

У наборі - відновлююча маска (30 мл) і відновлюючий догляд (10 мл). Приблизна вартість - 150 грн.

mediaUA