На дорогах у Закарпатській області у зв'язку з погіршенням погодних умов утворилися затори. Рятувальники ведуть роботи по звільненню автомобілів зі снігових заметів. Рух транспорту на трасі Київ - Чоп на Закарпатті обмежено.

Через сильні снігопади обмежено рух транспорту на трасі Київ-Чоп на Закарпатті рятувальники витягли з заметів 22 автомобіля, - ДСНС. ФОТОрепортаж

Про це повідомляє mediaUA з посиланням на прес-службу ДСНС.

"Станом на 09:00 на перевалах Закарпатської області на автодорозі державного значення М06 Київ - Чоп рух великовагового транспорту відновлено. На Абранському та Латирском перевалах Воловецького району Закарпатської області працює 4 одиниці техніки та 16 рятувальників. Рятувальники вже відбуксирували 22 автомобілі, які застрягли на засніжених трасах Закарпатської області. В даний час робота з буксирування транспортних засобів триває. Станом на 09:00 у зв'язку з погіршенням погодних умов, за інформацією ВАТ ЕК "Закарпаттяобленерго" на території Закарпатської області відключено від електропостачання 39 населених пунктів, з них 31 повністю та 8 частково. Також внаслідок негоди відбулися падіння 11 дерев на проїжджі частини доріг у Перечинському, Великоберезнянському, Берегівському районах та місті Ужгород. Всі дерева розпиляні силами підрозділів ДСНС. Загиблих і травмованих в результаті подій немає", - сказано в повідомленні.

Читайте також на « mediaUA»: 88 населених пунктів знеструмлено через негоду, - ДСНС


"За інформацією Укравтодору, у зв'язку з різким погіршенням погодних умов (сильними снігопадами) та з метою недопущення заторів у дорожньому русі та оперативної розчищення автошляхів від снігу з 17:20 3 грудня 2017 тимчасово вводиться обмеження руху великогабаритних транспортних засобів на автодорозі загального користування Київ - Чоп в межах Закарпатської області", - додали у відомстві.